Műszaki karbantartás

Minden Társasházban alapvető cél, hogy az épület és a benne lévő lakások, üzletek műszaki állapota ne romoljon az idő előrehaladtával.

Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, folyamatos karbantartásra van szükség. Az ehhez szükséges forrásokat a társasházak a közös költségbe épített működési költségek előírásával teremtik elő, az így befolyt pénzösszegekből fedezi a társasház az épület mindennapi használata kapcsán szükséges költségeket (izzócserék, kazánkarbantartás, korlátfestés, kerti növények pótlása etc.)

Az épületnek van egy élettartama, amelynek meghosszabbítása a tulajdonosoknak alapvető célja, hiszen ezzel óvják meg azt a vagyont, amelyet ingatlanuk képvisel. A közös költségbe épített felújítási alap gyűjtése és felhasználása jelenti azt a forrást, amelyet a társasház a jelenben vagy a jövőben (ez függ az épület korától) komolyabb beruházásokra tud fordítani. Ezzel elkerülhető az ingatlan érték vesztése, sőt, kellő körültekintéssel és hozzáértéssel az ingatlan értéke akár jelentősen is növelhető megújuló energiák és energiatakarékos megoldások alkalmazása révén (napelemek, napkollektorok, hőszivattyúk).

Általános épület karbantartó szolgálatunk a meghibásodás bejelentését követő 24h belül (munkanapokon) megkezdi annak elhárítását. Kezelésünkben lévő társasházaink on-line hibabejelentő felületünkön könnyedén bejelenthetik az észlelt üzemzavarokat.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon +36 20 456 3254 Nyitvatartás Hétfő-Péntek 9:00-16:00 Háztudás Facebook
Scham Industries Duvinet