Társasházkezelés

A Ház Tudás Kft. azzal a céllal alakult, hogy társasházak gondnokságát és felügyeletét lássa el. Cégünk Pécsett teljes értékűen képviseli az általa kezelt társasházakat, a tulajdonosok megelégedettségére.

Társaságunk főtevékenysége társasházak teljes körű közös képviselete, ezt a tevékenységet 2006 óta végezzük Pécs egész területén. Minden általunk képviselet társasház külön gazdasági egységként működik, társasházak nyilvántartását, könyvelését, számlázási feladatait egy speciálisan erre általunk kifejlesztett számítógépes programmal végezzük.

A társasházi pályázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük az interneten és helyi önkormányzat tájékoztató felületein. A tulajdonosokat a közgyűléseken tájékoztatjuk a lehetőségekről és amennyiben a lakógyűlés úgy dönt, hogy szeretne pályázni, akkor cégünk elkészíti a pályázatot a társasház számára. A jogszabályoknak megfelelően társasházi közös képviselet kezelésében lévő társasházaknál elvégeztetjük az épületek kötelező, időszakos érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi berendezéseinek vizsgálatát, és elkészítettjük a minősítő okiratokat. Ügyfeleink számára ügyfélkaput biztosítunk, melynek segítségével mindenki számára nyomon követhető az aktuális egyenlege.

Közös költséget, és bérleti díjat banki átutalással, csekken, vagy banki készpénzbefizetés formájában tudják a lakók, illetve a tulajdonosok teljesíteni. A vállalkozók által elvégzett munkák ellenértékét, teljesítési igazolás aláírását követően, szintén banki átutalással egyenlítjük ki.

A társasházak közös képviselete a fent leírtak alapján, amely nyilván csak egy kis szelete lehetett részletes mindennapoknak, talán az egyik legérdekesebb, összetettebb üzleti ága a versenyszférának. Kollégáinkat szakmai és etikai alapelvek mentén választjuk ki hosszútávú együttműködésre, így ma már számos olyan tulajdonos van, aki a Ház Tudás Kft. nevet megnyugvással említi a társasház mellett, és az igazi üzleti sikert ebben a szakmában kizárólag ez jelentheti.

Kérjen árajánlatot!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon +36 20 456 3254 Nyitvatartás Hétfő-Péntek 9:00-16:00 Háztudás Facebook
Scham Industries Duvinet