Property management

A Ház Tudás Kft. azzal a céllal alakult, hogy társasházak gondnokságát és felügyeletét lássa el. Cégünk Pécsett teljes értékűen képviseli az általa kezelt társasházakat, a tulajdonosok megelégedettségére.

Társaságunk főtevékenysége társasházak teljes körű közös képviselete, ezt a tevékenységet 2006 óta végezzük Pécs egész területén. Minden általunk képviselet társasház külön gazdasági egységként működik, társasházak nyilvántartását, könyvelését, számlázási feladatait egy speciálisan erre általunk kifejlesztett számítógépes programmal végezzük.

A társasházi pályázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük az interneten és helyi önkormányzat tájékoztató felületein. A tulajdonosokat a közgyűléseken tájékoztatjuk a lehetőségekről és amennyiben a lakógyűlés úgy dönt, hogy szeretne pályázni, akkor cégünk elkészíti a pályázatot a társasház számára. A jogszabályoknak megfelelően társasházi közös képviselet kezelésében lévő társasházaknál elvégeztetjük az épületek kötelező, időszakos érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi berendezéseinek vizsgálatát, és elkészítettjük a minősítő okiratokat. Ügyfeleink számára ügyfélkaput biztosítunk, melynek segítségével mindenki számára nyomon követhető az aktuális egyenlege.

Közös költséget, és bérleti díjat banki átutalással, csekken, vagy banki készpénzbefizetés formájában tudják a lakók, illetve a tulajdonosok teljesíteni. A vállalkozók által elvégzett munkák ellenértékét, teljesítési igazolás aláírását követően, szintén banki átutalással egyenlítjük ki.

A társasházak közös képviselete a fent leírtak alapján, amely nyilván csak egy kis szelete lehetett részletes mindennapoknak, talán az egyik legérdekesebb, összetettebb üzleti ága a versenyszférának. Kollégáinkat szakmai és etikai alapelvek mentén választjuk ki hosszútávú együttműködésre, így ma már számos olyan tulajdonos van, aki a Ház Tudás Kft. nevet megnyugvással említi a társasház mellett, és az igazi üzleti sikert ebben a szakmában kizárólag ez jelentheti.

Kérjen árajánlatot!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Phone +36 20 456 3254 Open Monday-Friday 9:00-16:00 Háztudás Facebook
Scham Industries Duvinet