Building cleaning

A társasházak közös területeinek folyamatos, megfelelő minőségű tisztántartása épp úgy hozzátartozik mindennapi életünkhöz, mint például a háztartási hulladék elszállítása. Sok épületben a lakók maguk veszik kézbe közös területeik tisztaságának megoldását, de gyakorta sajnos ez a megoldás vitához, haraghoz vezet.

Takarítóink megbízhatóak, több éve cégünk alkalmazásában állnak, gyors és precíz munkát végeznek, önállóan előre egyeztetett napi program szerint dolgoznak.

A társasházak lakóközösségei általában a heti 1-2 alkalommal történő takarítást preferálják, de olykor-olykor előfordul, hogy ennél többet is igényelnek. A szolgálat azonban mindkét esetben ajánlatos, ugyanis a takarítói feladaton túl akár gondnoki feladatokkal is megbízható a takarító. A „ha már úgyis ott van, igazán kicserélhetné azt az izzót, vagy szólhatna a közös képviseletnek, hogy csöpög a lépcsőházi radiátor” mondat és az ehhez hasonlóak biztosan elhangzottak már az Önök közgyűlésein is, vagy amikor összefutott a lépcsőházban kedvenc szomszédjával és megosztották meglátásaikat, azonban a takarító alkalmazottja nem biztos, hogy feladatának érzi az épület műszaki állapotának szemmel tartását, ha az nincs is leírva a szerződésében.

Mindezek mellett természetesen foglalkozunk társasházak komplex takarításával. Komplex alatt a következőkre vállalkozunk:

Rendszeres, napi takarítás:

 • Az épület előtti járda szakasz és útpadka felsöprése.
 • Téli hónapokban síkosság mentesítés, hóeltakarítás
 • A lépcsőházak felsöprése heti 1 alkalommal, felmosása heti 1 alkalommal, illetve szükség szerint.
 • A szélfogók és fogadó szintek minden esetben heti két alkalommal felsöprése és felmosása.
 • A lépcsőházban a pókhálók eltávolítása.
 • A korlátok felső felületének tisztítása, cseppmentesítése.
 • A lépcsőház fogadószintjén tartott szemetesek és szórólaptartók ürítése.
 • A lépcsőházi kapuk üvegfelületeinek és kilincseinek heti 1 alkalommal való tisztítása.
 • A kaputelefon nyomógombjainak és felületének tisztítása. (Érintőgombos készülékek esetében a folyamatos működés egyik feltétele!)
 • A lépcsőházi armatúrák izzóinak cseréje.
 • Szállítási napokon a kukák előkészítése ürítésre, majd a kukatárolókban az esetleges hulladék összeszedése, felsöprése.
 • Liftek seprése és felmosása, korlát, kapaszkodó, tükör és kezelőpanel tisztítása.

A munkavégzéshez szükséges eszközöket, vegyszereket, vizet és áramot, valamint a síkosság mentesítéshez szükséges anyagokat a társasház biztosítja.

A felsorolt általános takarítási szolgáltatások természetesen kiegészíthetők, melyek személyes bejárás és a vezetőséggel történő egyeztetés során más árkalkulációt von maga után. Ilyen például a teremgarázs vagy a szemétledobók takarítása, de bármilyen felület vagy helyiség takarítását vállaljuk, akár alpin technikát is alkalmazva. A lakóépület igényeinek megfelelően alakítjuk szolgáltatásainkat.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Phone +36 20 456 3254 Open Monday-Friday 9:00-16:00 Háztudás Facebook
Scham Industries Duvinet